Go to ...

Vu Minh Chau

Tin Tuc - Suu Tam - Vu Tru - Tam Linh

RSS Feed

Tuesday, September 28, 2021

Modele punct in cruce


Broderia este o cusatura foarte FINA, reprezentand Flori sau alte Ornamente. Se executa PE Panza sau pe Alt Material cu tesatura deasa, prin umplerea completa a modelului. Modelul este in prealabil transferat de PE tipar PE Panza, cu ajutorul indigoului, Dar poate fi si desenat direct, Cu creionul. -Hartia perforata-este obtinuta Mecanic prin stantarea cu o Presa speciala si prezinta aceleasi patrate ca si etamina. Desi este destul de rigida, trebuie lucrat cu grija, deoarece, daca se trage prea tare firul, Hartia se poate Rupe. Nici PE acest Material nu se pot folosi perfortele de coasere x si x mentionner in cerinta 3. 2. gaseste Centrul materialului prin indoirea lui dans Patru. Centrul este ponctul de intersectie al celor Patru cute.

Stabileste Centrul diagramei, fara a o indoi. Pentru a afla ponctul de incepere pentru coasere, trebuie sa numeri incepand DIN ponctul central Al materialului acelasi numar de puncte Care exista si PE Diagrama pana in Centrul EI, atat orizontal, cat si vertical… 4. Coase un modèle simplu pe doua Desimi diferite ALE aceluiasi Tip de matériel. Monteaza fiecare modèle PE o Yursin de hartie sau carton si eticheteaza-l, indicet desimea materialului si numarul firelor de ATA Care au fost folosite pentru fiecare Desime. ITI Poti face o trusa de lucru dintr-o Cutie, un saculet de Panza sau o Punga. Toate materialele vor fi pastrate acolo, Impreuna cu Lucrul inceput, pentru a fi ferite de PRAF si de curiozitatea nelamurire mai mici. Materialele necesare acestei specializari sunt prezentate in continuare: 4. nu innoda firul la capat. Incepe sa Cosi prinzand capatul Liber PE doSul materialului si fixandu-l cu primele doua sau trei puncte de coasere. Cand firul DIN AC este prea scurt sau ai Terminat de cusut cu ACEA nuanta, coboara cu Acul PE doSul materialului, apoi Trece Acul PE Sub cateva cusaturi.

Taie firul DIN AC Cat mai aproape, avand grija sa nu Tai materialul sau vreun punct cusut. -tesatura cu Firele de urzeala/batatura in numar de 4 (numit etamina);. Acest Punct de coasere este utilizat de obicei pentru a lucra Linii diagonale. Asa cum arata Fig. 4, Acul IESE la suprafata in ponctul 1, apoi desparte firul materialului, coborand prin ponctul 2. Acest Punct de coasere este folosit pentru a obtine un triunghi. Pentru a obtine un punct X (ca in Fig. 5), se Coase mai intai un X, apoi un X, de aceeasi culoare. 6. Coase o Scena DIN Natura, de cel Poutine 80×110 puncte. Chenarul poate cuprinde mai multe motive (animale, ghirlande de Flori, Frunze etc).

About lsadmin,